“With the right mindset, I believe you can do anything you want.“


Als atleet geloof ik in de verbindende kracht van sport. Moeilijke onderwerpen aansnijden door fysieke uitdagingen aan te gaan. 

Als slachtoffer van een loverboy weet ik als geen ander hoe duister en gewelddadig de wereld van gedwongen prostitutie, mensenhandel en seksueel geweld is. 

Ik besloot naar voren te stappen en mijn verhaal, wat nog steeds het verhaal van zoveel anderen is, te delen met de wereld.   

'We kunnen wegkijken, maar nooit zeggen dat we het niet wisten' 


#10dagen1000km

In Juni 2021 liep ik 10 dagen lang 100 km hard door Nederland om de verhalen van gedwongen prostitutie en mensenhandel letterlijk door het land te lopen. Tijdens het lopen bezocht ik opvangplekken, ging in gesprek met politici en lanceerde mijn autobiografie

#SharingStories

Ik koppel mijn eigen ervaring aan theoretische kennis zodat ik in staat ben een goed onderbouwd verhaal en advies te kunnen geven rondom thema's als mensenhandel, ondermijnende criminaliteit, jeugd en veerkracht. 

In 2017 behaalde ik mijn post-hbo certificaat 'bestrijding mensenhandel'. Momenteel volg ik de bachelor 'security  managment' en in september start ik aan de bachelor 'Integrale Veiligheidskunde'.