“We must keep sharing our stories about sexual violence, so we can better prevent it in the future.”Mijn eigen ervaringsverhaal koppel ik aan onderbouwde kennis die ik heb opgedaan uit opleiding. Ik vind het belangrijk om mijn kennis en de ontwikkelingen rondom mensenhandel, jeugdproblematiek en ondermijnende criminaliteit bij te houden omdat deze zich razendsnel ontwikkelen.
Hierdoor kan ik een actueel en onderbouwd verhaal vertellen over de impact van mensenhandel en uitbuiting.
Dit doe ik voor de overheid op het gebied van beleid en aanpak, voor professionals in diverse werkgebieden maar ik ga ook het gesprek aan met jeugd. Op scholen, in de jeugdzorg en op straat.

Door sport in te zetten zijn mensen bereid om te delen omdat de eerste lading en de taboe verdwijnt. Dit zorgt ervoor dat er unieke verbindingen gemaakt kunnen worden.

Doe jij ook mee?

Recente opdrachtgevers zijn: 

Let's Connect ! Ik kom graag met je in contact om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.